Kaan Kisa. Van schaar op het veld naar schaar in de hand.
Volledig scherm
PREMIUM
Kaan Kisa. Van schaar op het veld naar schaar in de hand. © Ronald Hissink

Kaan kapte op het veld bij Go Ahead Eagles en nu in eigen eigen kapsalon: ‘Het is geen zekerheid dat je het als voetballer haalt’

Toen Deventenaar Kaan Kisa (20) afgelopen jaar afviel in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles, besloot hij het te maken als kapper. Zo komt de speler van het Zutphense Be Quick zijn oude en huidige teamgenoten nu tegen in de kappersstoel, in een speciaal voor hem gemaakte studio in de achtertuin van zijn ouders.

 1. ‘Kleine IJsselderby’ in Wijhe barst van de sfeer, vooral dankzij de Vlamingen van Lazio Reuma
  PREMIUM

  ‘Kleine IJsselder­by’ in Wijhe barst van de sfeer, vooral dankzij de Vlamingen van Lazio Reuma

  De ‘kleine IJsselderby’ is terug in Salland: Wijhe ’92 tegen Overwetering uit Olst. Voor het eerst sinds zes jaar staat de voetbalkraker zaterdagavond weer op het competitieprogramma, ditmaal in de derde klasse. Dat is te merken ook, het stroomt flink vol op het sportpark aan de Zandhuisweg. Met verstokte fans uit beide kampen. Maar ook met onverwachte en doldwaze steun uit Belgische hoek: de boys van Lazio Reuma. Die gaan uit hun dak na de 1-3 zege van de ploeg uit Olst.
 2. Rohda Raalte blijft steken op 2-2, Heino onderuit op eigen veld en Voorwaarts houdt huis tegen RKHVV
  Liveblog

  Rohda Raalte blijft steken op 2-2, Heino onderuit op eigen veld en Voorwaarts houdt huis tegen RKHVV

  Het duurde even, maar twee weken geleden was het eindelijk raak: Heino boekte op het veld van Alcides de eerste overwinning van het seizoen. Die heeft in de thuiswedstrijd tegen SJC helaas geen goed vervolg gekregen. Ook Rohda Raalte wist niet te winnen, al zal het tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat in Hoogeveen. Columbia beleefde opnieuw een teleurstellende middag in de eerste klasse D, terwijl Voorwaarts juist uithaalde tegen RKHVV.