Op het jeugdtoernooi kwamen ook GA Eagles en Crewe Alexandra in actie. Sheffield United ging met de eerste prijs naar huis.
Volledig scherm
Op het jeugdtoernooi kwamen ook GA Eagles en Crewe Alexandra in actie. Sheffield United ging met de eerste prijs naar huis. © Arjan Gotink

Sheffield United wint internationaal jeugdtoernooi SP Lochem

De eerste editie van het internationale jeugdtoernooi voor de oudste jeugd gaat de boeken in als een zeer geslaagd evenement. Vier Engelse en vier Nederlandse teams vochten twee dagen een verbeten strijd uit en de uiteindelijke winnaar, Sheffield United, stapte terecht met de winnaarsbokaal op de boot.

  1. Sallandse derby wederom een prooi voor Heino, Urk loopt uit op Genemuiden en VVOG verder in de problemen
    Liveblog

    Sallandse derby wederom een prooi voor Heino, Urk loopt uit op Genemuiden en VVOG verder in de problemen

    Het leek niet de vraag óf, maar wannéér Rohda Raalte zich zou kronen tot kampioen van 1E. Maar na het gelijkspel bij FC Winterswijk en de nederlaag tegen Heino kan de titelstrijd toch nog spannend worden. In de Hoofdklasse B komt de titel voor SV Urk daarentegen steeds dichterbij, ondanks het gelijkspel op bezoek bij NSC Nijkerk. VVOG moet nog alle zeilen bijzetten voor een langer verblijf in de Derde Divisie, terwijl competitiegenoot Sparta Nijkerk nog een klein beetje mag hopen op de koppositie.

Amateurvoetbal