Daan Hento (met aanvoerdersband) van Witkampers werd met 24 goals de topscorer van de derde klasse B.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Hento (met aanvoerdersband) van Witkampers werd met 24 goals de topscorer van de derde klasse B. © Ruben Meijerink

Trotse topscorer Daan Hento met Witkampers richting play-offs om promotie naar tweede klasse

Derde klasseIn een rechtstreeks gevecht met FC Trias stelde Witkampers de tweede plaats in 3B veilig. De 3-0 zege zorgt ervoor dat de Larense formatie met opgeheven hoofd de play-offs ingaat: zowel trainer Van der Tol als topscorer Daan Hento zien het seizoenstoetje wel zitten, maar zijn ook erg tevreden met de tweede plaats.

 1. Kampioenen in Apeldoorn, Dronten en Ermelo, opluchting bij VVOG en seizoen DVS’33 krijgt fraai slot
  Liveblog

  Kampioenen in Apeldoorn, Dronten en Ermelo, opluchting bij VVOG en seizoen DVS’33 krijgt fraai slot

  Wat een spectaculaire middag beloofde te worden, werd er voor meerdere ploegen eentje om niet snel of nooit meer te vergeten. In de Derde Divisie veroverde DVS’33 de derde periode en het laatste ticket voor de nacompetitie, terwijl VVOG er dankzij een uiterste krachtinspanning in is geslaagd om directe degradatie te ontlopen. Beslissingen in de titelstrijd vielen er natuurlijk ook op deze laatste speeldag. Zo mochten asv Dronten, CSV Apeldoorn en EFC’58 allemaal de champagne ontkurken. En dan werd er in Genemuiden ook nog eens een absolute kraker gespeeld...
 2. SV Epe, Groen Wit’62, AZC en WSV kampioen, Alcides doet wat het moet doen en speelt zich veilig
  Liveblog

  SV Epe, Groen Wit’62, AZC en WSV kampioen, Alcides doet wat het moet doen en speelt zich veilig

  Na het spektakel van afgelopen zaterdag beloofde ook deze speeldag een gedenkwaardige te worden. Dat werd-ie, vooral voor AZC, Groen Wit’62, SV Epe en WSV, die allemaal als kampioen een niveau hoger gaan spelen. Robur et Velocitas en SC Klarenbeek trokken aan het kortste eind in de titelstrijd. Ook in de staart vielen beslissingen. Zo is Alcides ook volgend seizoen actief in de Hoofdklasse, terwijl USV een klein wonder verrichtte door degradatie (voorlopig) te ontlopen.

Amateurvoetbal