Be Quick Zutphen (blauw/witte shirts) en FC Zutphen stonden afgelopen januari tegenover elkaar in een oefenwedstrijd. Zaterdag nemen de stadsgenoten het tegen elkaar op in de strijd om de districtsbeker.
Volledig scherm
Be Quick Zutphen (blauw/witte shirts) en FC Zutphen stonden afgelopen januari tegenover elkaar in een oefenwedstrijd. Zaterdag nemen de stadsgenoten het tegen elkaar op in de strijd om de districtsbeker. © Arjan Gotink

Twee stadsderby’s in de beker, korfballers spelen ‘IJsselderby’ en volleyballers trappen competitie af

Programma Deventer/ZutphenHet gros van de amateurvoetballers sluit dit weekend de poulefase van de districtsbeker af. De laatste speeldag in de groepsfase levert zowel in Deventer als Zutphen een stadsderby op. Ook in het korfbal wordt er dit weekend een derby gespeeld, terwijl in het volleybal de eerste competitiewedstrijden worden afgewerkt.

  1. SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten
    Liveblog

    SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten

    Op een emotioneel zeer beladen middag heeft SV Urk voor de zoveelste keer dit jaar laten zien dat het mentaal uitstekend in elkaar zit. De ploeg van Gert-Jan Karsten, die van de week zijn zoon verloor, knokte zich op de valreep naar een belangrijke zege op Hoek. Ook HHC Hardenberg en Staphorst trokken de drie fijne punten over de streep, terwijl DVS’33 teleurstellend voor de dag kwam en twee punten liet liggen tegen de hekkensluiter. Dat en nog veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.