Sebastian van Laar met zijn zoon Zayn. Het traject richting zwangerschap was ongekend heftig.
Volledig scherm
PREMIUM
Sebastian van Laar met zijn zoon Zayn. Het traject richting zwangerschap was ongekend heftig. © Jeroen Jazet

Ultieme liefdesdroom van Sebastian (34) en zijn vriendin werd nachtmerrie: ‘We gingen door een hel’

‘Amor Vincit Omnia’. Liefde overwint alles. De Latijnse woorden op de getatoeëerde arm van Sebastian van Laar (34) hadden amper een betere plek kunnen krijgen. De voetballer van het Zutphense De Hoven en vriendin Angelique werden in hun zoektocht naar nieuw levensgeluk door het leven ongenadig hard gebeten. Onuitputtelijk menselijk leed stelde behalve geduld, ook hun relatie danig op de proef. Maar de krachtige liefdescombine doorstond de achtbaan vol misère. 

4 reacties

 • B Zieleman

  5 maanden geleden
  Ongelooflijk dat mensen zo makkelijk over een miskraam kunnen praten, vooral als het al iets verder in de zwangerschap betreft en het kindje al echt een mini-mensje is. Het altijd en eeuwige "vervanmijnbedshow"... en over het crematorium: mijn eerste gedachte was meteen:"Bij een dierencrematorium gaan ze nog respectvoller om dan bij een mensencrematorium!!!" Ik wens jullie heel veel geluk met de kleine, dat is jullie van harte gegund.
 • Marion Verhaaf

  5 maanden geleden
  Ryder, volgens mij was ik bij jullie om foto's van hem te maken ... super dat je het allemaal benoemt. Ryder zal er altijd bij horen. Gr fotografe St. Still
 • ferdinand bosvelt

  5 maanden geleden
  ja dat snap ik wel. Voor al als het heel erg eng is
 • arie tamboer

  5 maanden geleden
  Mooi geschreven Sebastian en je vrouw natuurlijk ook. Het leven gaat niet over rozen. En dat hebben jullie al goed ondervonden. Mooi dat jullie liefde sterk genoeg is. Succes met jullie gezin.

Amateurvoetbal