Voetballers in Gorssel trainen al om 05.15 uur (tot ergernis van de buurman): ‘Gaan er geen gewoonte van maken’

VIDEOWie niet beter weet, denkt naar een straftraining te kijken. Voormalig Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning heeft het een keer gedaan bij TOP Oss: zijn ploeg na een verloren wedstrijd midden in de nacht het veld opsturen. Precies hetzelfde zien we vanochtend in Gorssel: de plaatselijke hoofdmacht staat op een onchristelijk tijdstip op het trainingsveld. Geheel vrijwillig, dat wel.

16 reacties

 • S. Puschaner

  1 jaar geleden
  Echte bikkels, top!!!
 • Patrick Spikker

  1 jaar geleden
  Hoop reactie's van mensen die niet weten wat sporten in teamverband is, en is volgens de regels die gesteld zijn. Dus lekker blijven mokken, goed gedaan Gorssel.
 • H Batterman

  1 jaar geleden
  De buurman staat waarschijnlijk wettelijk gezien in zijn recht. In de meeste A.P.V (Algemene Plaatselijke Verordening) staat dat er geen nachtrumoer mag zijn tussen 00:00/24:00 uur en 06:00 uur. Dus was de voetbalclub gewoon in overtreding.
 • Chinta M.L. Koster

  1 jaar geleden
  Alle on-balans die bij heel veel mensen al jaren leefde word door situatie Covid blootgelegd, en dat gaat gepaard met gekke bokkensprongen maken om eigenlijk vooral niets los te hoeven laten. Heel begrijpelijk allemaal,maar heeft nog steeds niets met verandering te maken maar met het niet los kunnen laten van oude gewoontes. Echt veranderen is een proces van lange adem die niet gemakkelijker word gemaakt als je niet uit jezelf de keuze hebt kunnen maken.Maar voor deze boys applaus!
 • Paul Lamote

  1 jaar geleden
  Zolang de mentaliteit blijft om de regels te omzeilen zal het niet beter worden. Zelfde mentaliteitsprobleem als bij de horeca.