Milan heeft gescoord! En hij wil het weten ook.
Volledig scherm
PREMIUM
Milan heeft gescoord! En hij wil het weten ook. © Ruben Meijerink

Voetballers met een beperking zijn voor één dag prof in de Bijzondere Eredivisie

In De Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles, werd zondag het vierde seizoen van de Bijzondere Eredivisie op gang geschoten. De rood-gelen hadden voor deze eerste speelronde vier andere clubs op bezoek. Het werd een prachtige dag.

 1. Heino pakt drie belangrijke punten, Alcides verliest voor de zesde keer op rij en kraker in 3A eindigt onbeslist
  Liveblog

  Heino pakt drie belangrij­ke punten, Alcides verliest voor de zesde keer op rij en kraker in 3A eindigt onbeslist

  Dat Alcides een overwinning goed kon gebruiken, is een understatement. Maar de ploeg uit Meppel moest vanmiddag ook haar meerdere erkennen in Hoogeveen. Heino boekte daarentegen een zeer belangrijke zege op VKW. In de eerste klasse D slaagde Columbia er niet in de eerste driepunter van het seizoen een goed vervolg te geven, terwijl de topper tussen Steenwijkerwold en Wacker geen winnaar opleverde. Dat en nog veel meer kwam vandaag voorbij in het liveblog.
 2. Dalfsen wint in degradatiekraker, Heino haalt uit tegen RKVV Velsen en Rohda Raalte wint dankzij hattrick hero
  PREMIUM
  Liveblog amateurvoetbal

  Dalfsen wint in degradatie­kra­ker, Heino haalt uit tegen RKVV Velsen en Rohda Raalte wint dankzij hattrick hero

  Ook deze zondag stonden er weer mooi wedstrijden op het programma in het amateurvoetbal. Rohda Raalte heeft de ongeslagen reeks uitgebreid naar zes wedstrijden na een overtuigende overwinning op Hollandia. Heino, aan andere ploeg uit de vierde divisie, won ook met duidelijke cijfers: 1-4 werd het op bezoek bij RKVV Velsen. Dalfsen kwam als winnaar uit de strijd in een heuse degradatiekraker. Lees daarover en nog veel meer in onderstand liveblog.