Heino-spits Jesse Kruiper neemt al koppend het duel van HBS onder vuur. Heino kwam zondag in eigen huis niet tot scoren en verloor met 0-1.
Volledig scherm
PREMIUM
Heino-spits Jesse Kruiper neemt al koppend het duel van HBS onder vuur. Heino kwam zondag in eigen huis niet tot scoren en verloor met 0-1. © Gerard Vrakking

Witkampers in de wolken na zege, tien treffers in Warnsveld en reuzendoder Basteom maakt status waar

Overzicht Deventer/ZutphenIn het amateurvoetbal wordt dit weekend de negende speelronde afgewerkt. Benieuwd naar de uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen van de gespeelde duels? Je vindt ze in onderstaand overzicht. Let op: dit overzicht wordt tijdens het weekend aangevuld.

  1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
    Liveblog

    d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

    Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.