1. SV Zwolle-trainer Onderberg geniet enorm van zijn jongens
  PREMIUM
  knappe zege

  SV Zwol­le-trai­ner Onderberg geniet enorm van zijn jongens

  Hij heeft genoten van ‘zijn jongens’. Van alles en iedereen. Van de doelpunten, de slidings, de duels, de inzet, de saamhorigheid. ,,Dit zijn heerlijke wedstrijden. We hebben zo ongeveer álles goed gedaan”, zegt Marco Onderberg. Dergelijk optimisme is niet heel vreemd voor een winnende trainer. En in dit geval heeft hij ook groot gelijk, want SV Zwolle legde tegen Lettele een puike pot op de kunstgrasmat: 3-0.

Amateurvoetbal

 1. Berkum doet uitstekende zaken, teleurstellende middag voor HHC, Staphorst en DVS’33, Flevo Boys fier aan kop in de Hoofdklasse
  Teruglezen liveblog

  Berkum doet uitsteken­de zaken, teleurstel­len­de middag voor HHC, Staphorst en DVS’33, Flevo Boys fier aan kop in de Hoofdklas­se

  HHC Hardenberg maakte een uitstekende voorbereiding door, maar van die vorm komt in de eerste competitieweken helemaal niets terecht. De ploeg ging vanmiddag kansloos onderuit tegen AFC, dat niet eens geweldig speelde. In de Derde Divisie kregen Staphorst en DVS’33 nieuwe tikken te verwerken. Hoe groot is het contrast met Flevo Boys? De ploeg uit Emmeloord is nog altijd ongeslagen én zonder puntenverlies in de Hoofdklasse. Herbeleef de mooie voetbalzaterdag terug in onderstaand liveblog.
 1. Voetbalprogramma vol streekduels; Berkum en SC Genemuiden treffen elkaar in hoofdklasse
  PROGRAMMA ZWOLLE E.O.

  Voetbalpro­gram­ma vol streekdu­els; Berkum en SC Genemuiden treffen elkaar in hoofdklas­se

  Op de tweede speeldag van de voetbalcompetitie staan - zoals gebruikelijk - aardige streekduels op het programma. Wat te denken van Nagele - Espel in de Noordoostpolder, Oene tegen VIOS op de Veluwe en Hardenberg'85 tegen Kloosterhaar. Op hoger niveau loopt de competitie al langer. Daar mag HHC Hardenberg proberen om medekoploper AFC te verslaan. Zaterdagavond, pal naast het stadion waar PEC Zwolle - Sparta wordt gespeeld, staan Berkum en SC Genemuiden tegenover elkaar.