Voetballen is er voorlopig niet bij voor de geelhemden van Alcides.
Volledig scherm
Voetballen is er voorlopig niet bij voor de geelhemden van Alcides. © Orange Pictures/Kristian Giesen

Acht spelers Alcides in quarantaine, ook OZC, Havelte, Hoonhorst, FC Meppel, Hardenberg‘85 en Willemsoord spelen niet

CORONADe wedstrijd van hoofdklasser Alcides, zondag bij RKAVV, is uit het programma gehaald. Bij de Meppeler club is één coronageval geconstateerd, acht teamgenoten zitten in quarantaine. 

 1. Sterke tweede helft bezorgt Columbia eerste overwinning van het seizoen
  Teruglezen liveblog

  Sterke tweede helft bezorgt Columbia eerste overwin­ning van het seizoen

  AVV Columbia maakt dit seizoen haar rentree in de eerste klasse en de verwachtingen waren bij de start van de competitie dan ook hooggespannen. In de eerste drie wedstrijden liep het echter voor geen meter. Vandaag boekte de ploeg uit Apeldoorn dan eindelijk de eerste driepunter van het seizoen. Op een kwartier rijden van het sportpark van Columbia behield Robur et Velocitas de perfecte score. Herbeleef de wedstrijden in de eerste, derde, vierde én vijfde klasse in onderstaand liveblog.
 2. Doelman Malanda onder de indruk van vernieuwd Wilsum, dat afrekent met Reaal Dronten
  PREMIUM
  VIERDE KLASSE

  Doelman Malanda onder de indruk van vernieuwd Wilsum, dat afrekent met Reaal Dronten

  Vierdeklasser Wilsum verraste de afgelopen ‘transferperiode’ met de komst van diverse spelers van enige statuur. Doelman Teko Samuel Malanda is misschien wel de meest opzienbarende naam, met clubs als WHC, Staphorst en meest recent Be Quick’28 achter zijn naam. Met de geboren Angolees in het doel en de overige aanwinsten in het veld, boekt de nieuwe trainer Dick Schrijer zijn eerste competitiezege. Reaal Dronten druipt met 5-2 af.

Amateurvoetbal