Volledig scherm
© Gerard Vrakking

Carnaval kan na overwinning beginnen in Lemelerveld

VideoDe plaatselijke voetbalvereniging was op zijn zachtst gezegd 'not amused' met de beslissing van de KNVB om de inhaalwedstrijd tegen vv Heerde te plannen op de zondag van het carnavalsweekend. Zelfs de landelijke pers en radiostation 538 besteedde de afgelopen week aandacht aan het ongenoegen van Lemelerveld. Na een knotsgekke wedstrijd maalde echter niemand meer om de malheur. De thuisploeg won met 4-2 en stortte zich direct na afloop in het plaatselijk feestgedruis.

Trainer Richard Smit toonde zich na de wedstrijd realistisch. De tegenstander was grote delen van de wedstrijd de betere ploeg en na de verdiende 2-2 van vv Heerde leek zijn ploeg rijp voor de sloop. Geholpen door doelpunten van twee invallers sleepte Lemelerveld een zeer belangrijke overwinning uit het veld. "We speelden dit seizoen genoeg wedstrijden waarin het ons juist tegenzat. Ik ben blij dat ons eindelijk het geluk eens toelachte" zegt Smit met een grote glimlach op zijn gezicht. "Laat die jongens nu maar feestvieren"

Lemelerveld - vv Heerde 4-2 (1-0)
6. Stijn Kogelman 1-0, 53. Raoul Wijenberg 1-1, 55. Teun in de Wal 2-1, 62. Mike Bronsink 2-2, 76. Rik Lugtenberg 3-2, 87. Matthias Reimink 4-2

Amateurvoetbal