De vrije trap van Barry Leffers (nr. 8) resulteerde in de 3-1 van Damian Leffers.
Volledig scherm
De vrije trap van Barry Leffers (nr. 8) resulteerde in de 3-1 van Damian Leffers. © Wilbert Bijzitter

DVSV dankt familie Leffers na zege

In Darp kwam vanmiddag laagvlieger Blankenham op bezoek. Thuisclub DVSV, zelf ook in de gevarenzone van 5a noord, dankte drie leden van de familie Leffers na de 4-1 zege.

Binnen een minuut na het startsein had Barry Leffers het net al gevonden. Zijn snelheid overdonderde de verdediging van Blankenham en zijn afronding was resoluut. Rond de twintigste minuut werd het gelijk via Mark Braad, die een dramatische terugspeelbal onderschepte en scoorde.

Vlak voor rust krulde Sander Leffers een vrije trap binnen die verdacht veel weg had van een voorzet. Na de thee deed Damian, de derde Leffers telg, zijn intrede op het scorebord, een scrimage eindigde in een frommelgoal: 3-1.

De genadeklap kwam net voor het laatste fluitsignaal: Barry maakte zijn tweede van de middag.

DVSV - Blankenham 4-1 (2-1). Barry Leffers 1-0, 20. Mark Braad 1-1, 45. Sander Leffers 2-1, 60. Damian Leffers 3-1, 89. Barry Leffers 4-1. 

  1. Het belang van de dorpsclub komt pas in deze tijden aan het licht
    PREMIUM
    CORONA

    Het belang van de dorpsclub komt pas in deze tijden aan het licht

    Het is bijna drie maanden geleden dat de bal in het amateurvoetbal voor het laatst rolde. De wedstrijddagen worden ontzettend gemist. Niet alleen door de voetballers, ook door de supporters. Die van WZC Wapenveld en SV 't Harde maakten een mooi seizoen door in de vierde klasse D. Hoe teleurgesteld ze ook waren over het besluit van de KNVB, ze hebben er alle begrip voor. ,,Er zijn pijnlijkere zaken dan een potje voetbal.''

Amateurvoetbal