Frank Altena heeft zelfs oog voor doelman Jelmer Koes van tegenstander DVC.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Altena heeft zelfs oog voor doelman Jelmer Koes van tegenstander DVC. © Orange Pictures / Kristian Giesen

Frank Altena heeft aan een uur genoeg om DVC Dedemsvaart aan diggelen te schieten

derde klasseFrank Altena (34) had in Dedemsvaart aan één helft genoeg om SC Lutten aan de zege te helpen tegen DVC. Twee kansen, twee prima goals en dus een 0-2 overwinning.

 1. HHC wint met grote cijfers, d’Olde Veste’54 pakt dure punten, Dieze West staat bovenaan, Steenwijker Boys verslaat buurman
  overzicht Zwolle

  HHC wint met grote cijfers, d’Olde Veste’54 pakt dure punten, Dieze West staat bovenaan, Steenwij­ker Boys verslaat buurman

  Ook dit weekend weer volop voetbal op het programma. Op zaterdag werden veel duels vervroegd gespeeld met het oog op de wedstrijd van Oranje. Zo ook HHC Hardenberg, dat het andere oranje versloeg in een doelpuntrijk duel. Urk slaagde er niet in de overwinning van vorige week een goed vervolg te geven, terwijl d’Olde Veste wél een belangrijke winstpartij boekte.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 3. SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten
  Liveblog

  SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten

  Op een emotioneel zeer beladen middag heeft SV Urk voor de zoveelste keer dit jaar laten zien dat het mentaal uitstekend in elkaar zit. De ploeg van Gert-Jan Karsten, die van de week zijn zoon verloor, knokte zich op de valreep naar een belangrijke zege op Hoek. Ook HHC Hardenberg en Staphorst trokken de drie fijne punten over de streep, terwijl DVS’33 teleurstellend voor de dag kwam en twee punten liet liggen tegen de hekkensluiter. Dat en nog veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.