Feest bij vv Berkum na het behaalde kampioenschap in 1D.
Volledig scherm
Feest bij vv Berkum na het behaalde kampioenschap in 1D. © Wouter Foppen

Gelijkspel helpt Berkum aan kampioenschap in 1D

VideoBerkum heeft zaterdag de titel in de eerste klasse D in de wacht gesleept. In en tegen Bennekom was een 1-1 gelijkspel voldoende.

 1. Lemelerveld en Voorwaarts halen uit, Beekbergen blijft in race om tweede plek en SDOL begaat geen misstap
  Liveblog

  Lemeler­veld en Voorwaarts halen uit, Beekbergen blijft in race om tweede plek en SDOL begaat geen misstap

  Lemelerveld kreeg bezoek van de hekkensluiter en was er alles aan gelegen om te winnen. Daar slaagden ze in en dus staan ze nu op een veilige tiende plaats. Ruinerwold, Beekbergen en SDOL moesten winnen om hun promotie- en titelaspiraties in leven te houden en ook dat ging zoals gepland. Ook Voorwaarts mag nog dromen van promotie, door hun overwinning blijven ze in de race om de derde periodetitel.
 2. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.

Amateurvoetbal