September 2020: Tim Siekman probeert namens HHC in de lucht Lowie van Zundert van De Treffers te bestoken. De verdediger speelde na zijn terugkeer in Hardenberg maar 5 competitiewedstrijden.
Volledig scherm
PREMIUM
September 2020: Tim Siekman probeert namens HHC in de lucht Lowie van Zundert van De Treffers te bestoken. De verdediger speelde na zijn terugkeer in Hardenberg maar 5 competitiewedstrijden. © Pro Shots / David van Haren

HHC-verdediger Tim Siekman vindt het hoog tijd voor andere zaken

Een verrassing bij HHC Hardenberg. Verdediger Tim Siekman (30) heeft besloten om te stoppen met voetballen. Het duel tegen Jong Sparta (2-2) in oktober op De Boshoek was zijn laatste officiële wedstrijd.

  1. Lemelerveld en Voorwaarts halen uit, Beekbergen blijft in race om tweede plek en SDOL begaat geen misstap
    Liveblog

    Lemeler­veld en Voorwaarts halen uit, Beekbergen blijft in race om tweede plek en SDOL begaat geen misstap

    Lemelerveld kreeg bezoek van de hekkensluiter en was er alles aan gelegen om te winnen. Daar slaagden ze in en dus staan ze nu op een veilige tiende plaats. Ruinerwold, Beekbergen en SDOL moesten winnen om hun promotie- en titelaspiraties in leven te houden en ook dat ging zoals gepland. Ook Voorwaarts mag nog dromen van promotie, door hun overwinning blijven ze in de race om de derde periodetitel.

Amateurvoetbal