Tijmen Stegeman scoort nog wel een fantastisch doelpunt, maar de treffer kan niet verhinderen dat ESC aan het langste eind trekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijmen Stegeman scoort nog wel een fantastisch doelpunt, maar de treffer kan niet verhinderen dat ESC aan het langste eind trekt. © Foto Freddy Schinkel

Nacompetitie geen verrassing voor BAS-trainer Bredewolt: ‘Kwalitatief hebben we een jasje uitgedaan’

Derdeklasser BAS kan zich na het verlies tegen ESC (1-5) opmaken voor de nacompetitie. Een scenario waarmee vertrekkend trainer Arjen Bredewolt al langer rekening hield. Daarmee dreigt de polderclub voor het eerste sinds 2009 naar de vierde klasse af te dalen.

 1. Heino mag blijven dromen van de hoofdklasse, Deventer-derby prooi voor DAVO en geen promotie voor Robur
  Liveblog

  Heino mag blijven dromen van de hoofdklas­se, Deventer-der­by prooi voor DAVO en geen promotie voor Robur

  Een recordaantal punten, tweemaal winst tegen rivaal Rohda Raalte, een periodetitel en nu mag Heino ook nog blijven dromen van de hoofdklasse. De eerste horde op weg naar promotie werd zondagmiddag succesvol genomen. Robur et Velocitas beleefde daarentegen een middag om snel te vergeten, evenals Emst. Dat geldt niet voor DAVO, dat te sterk was voor Go Ahead Deventer. Ook Activia gaat een ronde verder in de nacompetitie.
 2. Ambitieus Batavia’90 beloont zichzelf niet in finale nacompetitie: ‘Hoe veel kansen hebben wij gehad? En zij?’
  PREMIUM
  nacompetitie

  Ambitieus Batavia’90 beloont zichzelf niet in finale nacompeti­tie: ‘Hoe veel kansen hebben wij gehad? En zij?’

  Het had een prachtige dag moeten worden voor het Lelystadse voetbal en voor Batavia’90 in het bijzonder. Maar in plaats van een groot promotiefeest was er aan het eind van de middag vooral gigantische teleurstelling bij de blauw-zwarten, die door een late tegentreffer de finale van de nacompetitie voor een plaats in de eerste klasse verloren van Hulzense Boys (1-2).

Amateurvoetbal