Volledig scherm
© Ruud Scheper

Oranje Zwart mazzelt tegen VENO

WANNEPERVEEN - Oranje Zwart heeft drie punten overgehouden aan het thuisduel tegen VENO. Een doelpunt van Tim Vredenburg na zeventig minuten spelen was voldoende voor de overwinning; 1-0.

Vredenburg scoorde uit een van de weinige fatsoenlijk lopende aanvallen van de thuisploeg, maar in Wanneperveen was er niemand die er om maalde. "Dit hadden we even nodig", wist trainer Hajo van der Helm.,,Het was niet oogstrelend, maar dat geeft voor een keer niet. Het valt nu een keer gelukkig voor ons uit."

Een minuut of twintig voor tijd viel de enige treffer van de wedstrijd. Rick Zantinge slingerde de bal voor het doel en zag dat Björn Vredenburg de bal teruglegde op zijn broer Tim, die van dichtbij afdrukte. VENO had op dat moment al lang op voorsprong kunnen en moeten staan, maar steeds vonden de voorwaartsen Oranje Zwart-doelman Marcel Petter op hun pad. ,,ij heeft punten voor ons gepakt", wist ook Van der Helm. "

Tweets over #oraven from:sportstentorzwo

 1. SV Zwolsche Boys neemt afscheid van erelid Rein van Veen
  video

  SV Zwolsche Boys neemt afscheid van erelid Rein van Veen

  SV Zwolsche Boys heeft donderdagmiddag op indrukwekkende wijze afscheid genomen van erelid Rein van Veen. Van Veen overleed vrijdag 17 november op tachtigjarige leeftijd en was zeventig jaar daarvan, lid van de Boys. Hij bekleedde in die periode vele functies, van profvoetballer tot trainer tot archivaris. Hij was alleen nooit voorzitter. ,,Teveel gezeur aan de kop," zei hij een half jaar geleden in een interview met de Stentor.
 2. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

  Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

  Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Amateurvoetbal