Hessel van der Wal en Sander Kruitbos maken wekelijks een podcast over het amateurvoetbal op de Noord-Veluwe.
Volledig scherm
Hessel van der Wal en Sander Kruitbos maken wekelijks een podcast over het amateurvoetbal op de Noord-Veluwe. © de Stentor

PODCAST | Alles over het amateurvoetbal op de Noord-Veluwe

Aflevering 1Geen tijd om wekelijks al het amateurvoetbal op de Noord-Veluwe te volgen? Geen probleem! Vanaf nu praten verslaggevers Hessel van der Wal en Sander Kruitbos je bij in onze podcast. Zo ben je elke week in 20 minuten op de hoogte!

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. SC Genemuiden en Flevo Boys verliezen spektakelstuk, SV Urk op dreef en HHC stelt opnieuw teleur
  Teruglezen liveblog

  SC Genemuiden en Flevo Boys verliezen spektakel­stuk, SV Urk op dreef en HHC stelt opnieuw teleur

  Na maanden stilte vanwege corona, ging de Hoofdklasse zaterdagmiddag eindelijk weer van start. SC Genemuiden en RKAV Volendam maakten er direct een spektakelstuk van, al bleef de thuisploeg wel met nul punten achter. Dat gold ook voor SDC Putten, dat in de slotminuut een flinke domper kreeg te verwerken bij HZVV. SV Urk was daarentegen wel goed op dreef, terwijl Berkum duidelijk nog op stoom moet komen. Herbeleef de start van de Hoofdklasse én de tweede speeldag in de Tweede en Derde Divisie in onderstaand liveblog.

Amateurvoetbal