Bert Beun, voorzitter HHC Hardenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Beun, voorzitter HHC Hardenberg. © Archief de Stentor

Respect voor maatregelen bij sportclubs, angst voor consequenties is groot

De komende drie weken mag er geen publiek bij amateursportwedstrijden en zijn de sportkantines gesloten. Is dit de doodsteek voor clubs? Voorzitter Thomas Keur van Nagele en Bert Beun van HHC Hardenberg reageren.

 1. Sportagenda Zwolle: Lastige karwei voor Genemuiden, Nieuwleusen op rand van de titel, fraaie Kamper derby en strijd om brons voor Regio Zwolle Volleybal
  Sportagenda zwolle

  Sportagen­da Zwolle: Lastige karwei voor Genemuiden, Nieuwleu­sen op rand van de titel, fraaie Kamper derby en strijd om brons voor Regio Zwolle Volleybal

  Het is een enigszins rustiger sportweekeinde, ook omdat er nog wordt genoten van de laatste dagen van de vakantie. Desondanks staan er de nodige mooie wedstrijden op het programma, neem bijvoorbeeld de voetbalderby tussen KHC en Go-Ahead Kampen. Daarnaast probeert Regio Zwolle Volleybal een eerste stap naar brons te zetten.
 2. Weinig geduld en zoektocht naar speeltijd liggen ten grondslag aan Kamper transfergeweld
  PREMIUM

  Weinig geduld en zoektocht naar speeltijd liggen ten grondslag aan Kamper transferge­weld

  Transfers binnen Kampen zijn zeker niet nieuw te noemen, dat begint zelfs al in de jeugd en elk jaar zijn er weer spelers die van de ene naar de andere club hoppen. Maar wie de volop draaiende carrousel een beetje in de gaten heeft gehouden, zal waarschijnlijk denken dat het komende zomer louter verkeer is tussen de eersteklassers Go-Ahead Kampen, KHC en DOS Kampen, al is dat natuurlijk niet zo.

Amateurvoetbal