Jens Jurn Streutker juicht weer eens. De verdediger van SC Genemuiden is niet alleen verdedigend belangrijk, hij is ook clubtopscorer.
Volledig scherm
PREMIUM
Jens Jurn Streutker juicht weer eens. De verdediger van SC Genemuiden is niet alleen verdedigend belangrijk, hij is ook clubtopscorer. © Orange Pictures / Helmich Lubberts

SC Genemuiden sluit de rijen na weekje ‘spelersuitverkoop’: ‘Er is rust in de tent’

Vierde DivisieHet scoutingsapparaat van SC Genemuiden draait momenteel op volle kracht nadat deze week bekend werd dat de helft van de ‘buitenaf-spelers’ aan het eind van dit seizoen vertrekt. Tegen subtopper Swift (3-2) straalt de ploeg vooral teamgeest uit en dat is pure winst.

  1. SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt
    liveblog

    SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt

    Op de laatste zondag van maart stonden er weer de nodige duels op het programma. Voorwaarts won in een doelpuntrijk duel van WSV en nadert de Apeldoorners zo op de ranglijst. Dalfsen kon tegen Emmen een grote stap zetten richting lijfsbehoud, maar verloor met 0-2 en werkte zichzelf zo juist in de problemen. Haarle en SDOL speelden een derby die de bezoekers winnend afsloten. Robur kwam thuis tegen Holten niet verder dan een gelijkspel (1-1). Lees alles over deze wedstrijden en meer hieronder rustig terug.