Volledig scherm
De shirtjestest van De Stentor in 2014: een kleurrijk geheel. © Frans Paalman

Shirtjestest De Stentor: de sportredactie zoekt 113 amateurvoetbaltenues

Tijd voor de test! De amateurvoetbalbijlage van De Stentor komt er aan en de jaarlijkse keuring mag natuurlijk niet ontbreken. In navolging van de scoreborden, kleedkamers en tribunes is het dit jaar weer tijd voor… de shirtjes.

Net als vier jaar geleden werpen we onze strenge blik op de tenues die elke zaterdag- en zondagmiddag worden gedragen in de omgeving. Het wordt met 113 amateurclubs nog een hele klus om al die kleurrijke shirtjes te verzamelen. Maar de uitdaging gaan we niet uit de weg.

De komende weken komt de sportredactie van De Stentor daarom graag langs om een shirt te lenen. Dat we daarna weer keurig terug komen brengen, vanzelfsprekend. Een bezoekje brengen aan de redactie mag natuurlijk ook.

Contact

Contact opnemen kan via mail: sportredactiezwolle@destentor.nl of via Twitter: @sportstentorzwo

Belangrijk: De sportredactie Zwolle is alleen op zoek naar shirts in het gebied groot Zwolle (Flevoland, Kampen, Kop van Overijssel, Noord-Veluwe, Vechtdal, Zwolle). De sportredactie Apeldoorn en Deventer komen met een eigen amateurbijlage.

De winnaar van onze vorige shirtjestest was het roodzwarte tricot van Mariënberg, geprezen om de bedrukking, de kleuren en de uitstraling. Kunnen zij opnieuw hoge ogen gooien? En hebben de clubs die laag eindigden op de ranglijst ‘geleerd’ van onze keiharde kritiek?

De amateurbijlage van De Stentor verschijnt op maandag 17 september. 

Amateurvoetbal