Volledig scherm
Mitchell Mosterman (Steenwijkerwold) gaat voor de bal. © Peter Dekkers

Steenwijkerwold is vooralsnog kampioen kansen missen

videoIn een goede wedstrijd heeft Steenwijkerwold niet kunnen profiteren van een halve misstap van concurrent Steenwijk (1-1 tegen Uluspor). De ploeg kwam in de topper tegen De Blesse zelf ook niet verder dan een gelijkspel (0-0).

De topper in 4A begon met een offensief van Steenwijkerwold dat alleen via de nodige vrije trappen gestopt kon worden. Daarna bleef de thuisploeg sterker en de ploeg creëerde kans op kans. Ian Los kopte in vrijstaande positie naast, terwijl een kopbal van Mitchell Mosterman op de paal belandde.\

Ook na rust bleef Steenwijkerwold de betere ploeg en wederom vloog er een bal op de paal. Dit keer via Wilco Stevens. Dezelfde speler maaide minuten later over de bal, terwijl ook Mosterman weer dicht bij de openingstreffer was. Aan de andere kant was keeper Gerwin Bosscha goud waard toen hij met een reflex een bal van Aziz Mustedanagic keerde. Doordat Steenwijkerwold doorging met kansen missen (o.a. Brent Smit) bleef de ploeg ondanks aansprekend voetbal steken op een gelijkspel. Oranje Zwart is de nieuwe koploper, maar tevens ook de volgende tegenstander van Steenwijkerwold.

Steenwijkerwold - De Blesse 0-0

Amateurvoetbal