Alcides begint na een teleurstellende reeks weer aardig op stoom te raken. Zondagmiddag was de ploeg uit Meppel met 6-3 te sterk voor TAC'90.
Volledig scherm
Alcides begint na een teleurstellende reeks weer aardig op stoom te raken. Zondagmiddag was de ploeg uit Meppel met 6-3 te sterk voor TAC'90. © Martijn Bijzitter

Uitslagen amateurvoetbal regio Zwolle: doelpuntenfestijn bij Alcides, Dalfsen verliest

Uitslagen amateurvoetbalOok zondag 17 oktober werd er weer gevoetbald op amateurniveau. Alcides maakte er liefst zes tegen TAC’90 en kan daardoor weer omhoogkijken in de Hoofdklasse A, terwijl Dalfsen verloor van Rohda Raalte. Alle uitslagen vindt u hieronder. 

  1. Urk pakt volle buit in Staphorst, groeiende zorgen voor Flevo Boys en Alcides, opleving in Vilsteren
    PREMIUM
    Overzicht Zwolle

    Urk pakt volle buit in Staphorst, groeiende zorgen voor Flevo Boys en Alcides, opleving in Vilsteren

    De derby in Lelystad tussen Unicum en Batavia’90 leverde veel strijd, maar geen winnaar op. Die was er wel bij het duel tussen Staphorst en Urk in de derde divisie. Een divisie lager boekte Berkum opnieuw een mooie en belangrijke overwinning, waardoor de degradatiezorgen voor Flevo Boys verder toenamen. Alcides zit ook in zwaar weer na de ongelukkige nederlaag in Heino. Lees hieronder meer over deze en de andere wedstrijden in de regio Zwolle. Dit overzicht wordt continu aangevuld.