Volledig scherm
USV-speler Ron Meijerink scoort de laatste weken aan de lopende band. © FFU Press

USV en OVC'21 houden elkaar in evenwicht

NIEUWSLEUSEN - USV heeft heel veel moeite om thuis van OVC'21 te winnen. De laatste vijf ontmoetingen op Hulsterlanden leverde driemaal een gelijkspel op en twee keer een nederlaag. Ook vanmiddag lukte het de mannen van Theo van 't Zand niet om de zege te pakken. De wedstrijd eindigde in 1-1.

USV had voor rust al de wedstrijd op slot moeten gooien. Ron Meijerink kreeg vijf goede kansen maar maakte er maar één. De andere keren stond Daan Zwinselman in de weg. OVC'21 had weinig te vertellen voor rust, al had Nouri zo maar voor 0-1 kunnen zorgen nadat Stefan Herbrink de bal goed voor gaf.

​Na rust had Nico Kats de mannen goed wakker geschud, want er stond ineens een fel OVC'21 in het veld. Nouri miste eerst nog een kans, maar uit de corner ging de bal via een verdediger in het doel 1-1. Daarna was OVC'21 de betere ploeg, al kreeg Ron Meijerink in de laatste minuut nog een enorme kans. Dit keer vloog de bal via onderkant lat terug in het veld. In de tegenaanval had USV geluk dat Wesley Mulder nog een enorme kans om zeep hielp. De wedstrijd eindigde zodoende in 1-1.

USV - OVC'21 1-1 (1-0).
16. Ron Meijerink 1-0, 48. Damon Nouri 1-1.

Tweets over #usvovc from:sportstentorzwo, OR from:bartnijstad since:2016-10-27

Volledig scherm
USV-trainer Theo van 't Zand ging regelmatig tekeer, net als OVC'21-collega Nico Kats © Bart Nijstad

Amateurvoetbal