Berkum en Genemuiden troffen elkaar dertien maanden geleden op de eerste speeldag, waarbij de Zwolse doelman Huib Veurink in de verdrukking kwam bij een corner van Sportclub. De Zwollenaren wonnen wel (1-0). Nu spelen beide teams op de vierde speeldag weer tegen elkaar.
Volledig scherm
Berkum en Genemuiden troffen elkaar dertien maanden geleden op de eerste speeldag, waarbij de Zwolse doelman Huib Veurink in de verdrukking kwam bij een corner van Sportclub. De Zwollenaren wonnen wel (1-0). Nu spelen beide teams op de vierde speeldag weer tegen elkaar. © Henri van der Beek

Voetbalprogramma vol streekduels; Berkum en SC Genemuiden treffen elkaar in hoofdklasse

PROGRAMMA ZWOLLE E.O.Op de tweede speeldag van de voetbalcompetitie staan - zoals gebruikelijk - aardige streekduels op het programma. Wat te denken van Nagele - Espel in de Noordoostpolder, Oene tegen VIOS op de Veluwe en Hardenberg'85 tegen Kloosterhaar. Op hoger niveau loopt de competitie al langer. Daar mag HHC Hardenberg proberen om medekoploper AFC te verslaan. Zaterdagavond, pal naast het stadion waar PEC Zwolle - Sparta wordt gespeeld, staan Berkum en SC Genemuiden tegenover elkaar.

Amateurvoetbal