Jarno Westenbrink schuwt de duels niet tegen Foarút.
Volledig scherm
PREMIUM
Jarno Westenbrink schuwt de duels niet tegen Foarút. © Martijn Bijzitter

Voor hekkensluiter SVN’69 is het tijd om de mouwen op te stropen: ‘Er wordt meer gevraagd dan vriendelijk voetballen’

vierde klasseEen piepjonge selectie, een brede ziekenboeg en wekelijks fysiek sterke Friese tegenstanders. Het wekt compassie voor SVN’69 op, maar ondertussen liegen de cijfers er niet om. De Nijeveners staan laatste in de vierde klasse en liepen zaterdag tegen concurrent Foarút opnieuw een harde dreun op.

 1. Urk komt terug van 1-3 achterstand, Nieuwleusen profileert zich als titelkandidaat en Jarrisch Keizer pakt met DESZ knap punt bij rentree
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  Urk komt terug van 1-3 achter­stand, Nieuwleu­sen profileert zich als titelkandi­daat en Jarrisch Keizer pakt met DESZ knap punt bij rentree

  Vanwege de sneeuw is een groot deel van het programma in de regio Zwolle gesneuveld. Toch blijven er genoeg leuke potjes over. Urk en SVI speelden zeer enerverende wedstrijden, met dezelfde score: 3-3. Nieuwkomer Nieuwleusen profileert zich in de tweede klasse steeds meer als echte titelkandidaat, terwijl Jarrisch Keizer zijn rentree bij DESZ opluistert met een knap punt tegen FC Horst. Dit overzicht wordt regelmatig ververst.
  Zwolle
 2. Urk pakt volle buit in Staphorst, groeiende zorgen voor Flevo Boys en Alcides, opleving in Vilsteren
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  Urk pakt volle buit in Staphorst, groeiende zorgen voor Flevo Boys en Alcides, opleving in Vilsteren

  De derby in Lelystad tussen Unicum en Batavia’90 leverde veel strijd, maar geen winnaar op. Die was er wel bij het duel tussen Staphorst en Urk in de derde divisie. Een divisie lager boekte Berkum opnieuw een mooie en belangrijke overwinning, waardoor de degradatiezorgen voor Flevo Boys verder toenamen. Alcides zit ook in zwaar weer na de ongelukkige nederlaag in Heino. Lees hieronder meer over deze en de andere wedstrijden in de regio Zwolle. Dit overzicht wordt continu aangevuld.