A1 bij Voorst mogelijk hele nacht nog dicht • Bermbrand langs A50 bij Apeldoorn-Noord

Met videoDe politie, Rijkswaterstaat en vier veiligheidsregio's hebben boeren woensdag opgeroepen te stoppen met de onveilige acties. Op en rond verschillende snelwegen werden mest en puin gestort en hooibalen in brand gestoken, onder meer bij de A1, A28 en A50. Lees hieronder alles terug.

126 reacties

 • F. Post

  2 maanden geleden
  Als ik iets uit mijn automaat gooi een prent ( terecht hoor ) maar hoe moet ik dit dan zien . Dit wordt gewoon gedoogd , dus vandalisme oh sorry protesteren wordt beloond. Wat een land.
 • Jan Willemsen

  2 maanden geleden
  Aanpakken dit tuig
 • Erik Blokzijl

  2 maanden geleden
  Ik sta achter de boeren, maar weer veel te laat op mijn werk als velen van ons, dus wie pakken ze met deze acties de personen die (nog) begrip voor ze hebben.
 • roel ten Kleij

  2 maanden geleden
  Respectloze actie laten respect verdwijnen als sneeuw voor de zon: Jaren iedereen overtuigen dat er geen domme boeren zijn, want als domme boer red je het niet om zulke moderne bedrijven te runnen. En er dan in 2022 helaas achter komen dat er wel echte hele domme boeren bestaan! Zo jammer, jaren terug in de ontwikkeling.
 • henry van noort

  2 maanden geleden
  Media moet stoppen met dit soort berichten. Het is duidelijk. De boeren willen niks. Voorstel zie ik niet. Alleen maar negatieve aandacht. Weg ermee. Wegsaneren zouden ze in het bedrijfsleven. En niks meegeven. Dit soort boeren hebben wij niet nodig. Snappen niks van democratie.