De afgelopen maand zijn landelijk bijna drieduizend meldingen gedaan van oplichting via WhatsApp, ook wel vriend-in-nood-fraude genoemd.
Volledig scherm
PREMIUM
De afgelopen maand zijn landelijk bijna drieduizend meldingen gedaan van oplichting via WhatsApp, ook wel vriend-in-nood-fraude genoemd. © EPA/Tyler Gough

Aantal meldingen WhatsAppfraude stijgt opnieuw tot zorgwekkende hoogte

Opnieuw stijgt het aantal meldingen van WhatsAppfraude explosief. Na een daling van de cijfers vanaf december nadert het aantal aangiftes weer het piekniveau van vorig voorjaar. 

1 reactie

 • henk hartog

  1 maand geleden
  Wees niet Dom, wordt niet Dom. BEL dan meteen je Zoon / Dochter, NADAT je een Bericht krijgt op WhatsApp... Simpel... Dus gewoon terugbellen, scheelt weer 1500 euro
 1. Kota Radja in Hattem is zeker niet de zoveelste ‘Chinees’
  PREMIUM

  Kota Radja in Hattem is zeker niet de zoveelste ‘Chinees’

  Over de Chinese keuken zijn genoeg vooroordelen: je kunt er drie dagen van eten, de sauzen lijken op elkaar, de decoratie van wortel wordt meerdere malen gebruikt en het eten zelf is niet echt verfijnd. Of ze nu waar zijn of niet, Kota Radja in Hattem lijkt zich te onderscheiden. Als lid van de FER (Fine Eastern Restaurants) staan ze als één van de dertig leden garant voor topkwaliteit en service. Daarnaast hebben we vernomen dat er zo af en toe ook sterrenchefs aanschuiven en blijkt de eigenaar tevens een sommelier. We zijn benieuwd!