Veel toeristische huisjesverhuurders deden het afgelopen halfjaar heel goed, zoals deze cabin MaJa's Hideaway, een huisje in een bos van 6000 vierkante meter' bij Lieren.
Volledig scherm
Veel toeristische huisjesverhuurders deden het afgelopen halfjaar heel goed, zoals deze cabin MaJa's Hideaway, een huisje in een bos van 6000 vierkante meter' bij Lieren. © Boudewijn van den Breemer

Aantal toeristische overnachtingen in Oost-Nederland stijgt explosief richting niveau van 2019

In het eerste halfjaar van 2021 is het aantal toeristische overnachtingen in Overijssel met 73 procent en in Gelderland met 54 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat maakten MarketingOost en VisitVeluwe bekend. De twee toeristische marketingbureaus analyseerden cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

  1. Nieuwe domper voor Heino, Rohda Raalte maakt indruk en Columbia wacht een zwaar seizoen
    Liveblog

    Nieuwe domper voor Heino, Rohda Raalte maakt indruk en Columbia wacht een zwaar seizoen

    Columbia eindigde een paar maanden geleden op een teleurstellende achtste plaats in de eerste klasse E. De ploeg uit Apeldoorn zal dit seizoen dolgelukkig zijn met een plekje in het linkerrijtje. Ook in de derde speelronde werd er niet gewonnen. Heino en Alcides beleefden eveneens een teleurstellende middag. Rohda Raalte maakte daarentegen veel indruk door HBS naar een 0-4 nederlaag te spelen. Dat en veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.