Het demissionaire kabinet versoepelt de coronamaatregelen, maar veel attractie- en dierenparken in de regio houden vast aan eigen veiligheidsvoorschriften.
Volledig scherm
PREMIUM
Het demissionaire kabinet versoepelt de coronamaatregelen, maar veel attractie- en dierenparken in de regio houden vast aan eigen veiligheidsvoorschriften. © ANP

Attractieparken houden ook ná pandemie vast aan coronaregel: 'Zodat niet iedereen tegelijk komt’

Binnenkort verdwijnen de meeste coronamaatregelen. Toch laten veel attractie- en dierenparken in de regio bepaalde veiligheidsvoorschriften niet los. Vooral het verplicht reserveren voorafgaand aan een bezoek, lijkt op de meeste plekken een blijvertje. 

 1. HHC haalt uit in Oostzaan, derby prooi voor VVOG en grote nederlagen voor Urk en Staphorst
  Liveblog

  HHC haalt uit in Oostzaan, derby prooi voor VVOG en grote nederlagen voor Urk en Staphorst

  Op deze vijfde voetbalzaterdag van het seizoen stond de derby tussen VVOG en DVS’33 Ermelo op het programma. De Harderwijkers trokken aan het langste eind. Verder waren er grote nederlagen voor Staphorst en Urk en juist een ruime zege voor HHC Hardenberg. Verder waren er Zwolse en Apeldoornse stadsderby’s in het bekertoernooi én viel er in Deventer een elfklapper te noteren. Lees alles hieronder nog eens rustig terug.
 2. SV Urk slikt tweede nederlaag op rij, DVS’33 herstelt zich van tik in derby en HHC nadert koploper tot een punt
  Liveblog

  SV Urk slikt tweede nederlaag op rij, DVS’33 herstelt zich van tik in derby en HHC nadert koploper tot een punt

  SV Urk had na de 3-0 nederlaag bij ASWH wat recht te zetten. In de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys ging het echter opnieuw mis voor de ploeg van Gert-Jan Karsten. Ook Berkum beleefde, ondanks een late gelijkmaker, een teleurstellende middag. Viel er dan helemaal niets te vieren voor onze clubs? Gelukkig wel. DVS’33 herstelde zich van de verliespartij tegen VVOG en HHC Hardenberg boekte haar vijfde zege van het seizoen.