De bestuurder werd na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een dag later overleed.
Volledig scherm
PREMIUM
De bestuurder werd na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een dag later overleed. © De Vries Media

Automobilist zag scootmobiel in Kampen over het hoofd, de bestuurder overleed: ‘Het spijt me ontzettend, mevrouw’

,,Als de Schepper mij roept, dan is het tijd’’, zei het 83-jarige slachtoffer van een ongeval in Kampen in oktober vorig jaar. De volgende morgen overleed hij in het ziekenhuis. De 70-jarige man die hem aanreed, stond dinsdag voor de rechter in Zwolle.

4 reacties

 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Wat een afschuwelijke reacties van zowel henk hartog als van ferdinand bosvelt. Niet alleen de reacties zijn afschuwelijk ook de verslaggeving is respectloos.
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Een ongeluk zit nog wel eens in een klein hoekje. Zo klein dat het iedereen kan gebeuren. Niemand is feilloos ook al doe je nog zo je best. De beste stuurlui staan altijd het hardst aan wal te ((ver)oordelen).
 • ferdinand bosvelt

  1 jaar geleden
  heel goed . dat krijg je er van als je een oud mensen aan rrijd
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Zah het slachtoffer over het hoofd? Waarom dan nog een auto besturen.. Deze man op leeftijd is dus een Gevaar op de weg.. Rijbewijs invorderen in het belang van ons
 1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.