Voor een hondje als dit betaal je in de gemeente Zutphen bijna 95 euro per jaar aan belasting, maar in twintig andere gemeenten in onze regio, niets.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor een hondje als dit betaal je in de gemeente Zutphen bijna 95 euro per jaar aan belasting, maar in twintig andere gemeenten in onze regio, niets. © ANP

Baasjes in Kampen, Lelystad en Zutphen betalen nog steeds een hoop! (Zo zit dat in jouw gemeente met hondenbelasting)

Steeds meer gemeenten schaffen hondenbelasting af, waaronder Ermelo. Baasjes uit Kampen, Lelystad en Zutphen betalen echter nog steeds een hoop. En hondenbezitters in Deventer en Steenwijkerland kregen te maken met een behoorlijke verhoging.

 1. De dochter van Laura is 15 jaar en nu al toptennisster: ‘Ze moet gewoon haar diploma's halen’
  PREMIUM
  Topsportmoeder

  De dochter van Laura is 15 jaar en nu al toptennis­ster: ‘Ze moet gewoon haar diploma's halen’

  Rose Marie Nijkamp (15) voert meer dan vijf jaar de nationale ranglijst van haar leeftijdscategorie aan. Ook in het dubbelspel boekt de Apeldoornse tennisster succes op succes. Een garantie voor een profcarrière is het niet, beseft moeder Laura. ,,Topsport is een puzzel waarbij ieder stukje moet passen. Het belangrijkste is dat Rose Marie doet wat ze leuk vindt.”
 2. Opa Theo redt leven van kleinzoon Deyenn (1) in Zwolle: ‘Wachten op de ambulance was geen optie’
  PREMIUM
  video
  3

  Opa Theo redt leven van kleinzoon Deyenn (1) in Zwolle: ‘Wachten op de ambulance was geen optie’

  Theo Haverkamp (62) is op die bewuste woensdag 24 maart thuis. Hij zorgt voor zijn vrouw die net een nieuwe heup heeft gekregen. Rond 13.00 uur gaat de telefoon. Het is zijn dochter, die net als hij in Windesheim woont, tussen Zwolle en Wijhe. Zijn kleinzoon Deyenn van 13 maanden is uit de kinderstoel gevallen. En het is een behoorlijke klap geweest. Theo laat alles vallen en rijdt naar de woning van zijn dochter. En dan begint een reeks gebeurtenissen die elkaar razendsnel opvolgen.
 1. de Stentor Nieuws Update: 'Open de kluis!' en er zijn lelijke kikkers geboren
  Play

  de Stentor Nieuws Update: 'Open de kluis!' en er zijn lelijke kikkers geboren

 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen