Bij Index is er voor binnenkomst een grote covid-teststraat
Volledig scherm
Bij Index is er voor binnenkomst een grote covid-teststraat © Emiel Muijderman

Bezoekers discotheek Index overtreden coronaregels en worden op straat gezet: eigenaar kijkt lijdzaam toe

Omdat bezoekers de coronaregels zouden hebben overtreden, moest discotheek Index in Schüttorf in de nacht van zaterdag op zondag op last van de autoriteiten dicht. De 2000 bezoekers, waaronder zo’n 1400 Nederlanders, werden door politie en personeel naar buiten gedirigeerd. Zaterdagavond reed een discobus vanaf Dalfsen via Ommen naar Index. De ongeveer 25 jongeren die instapten zeiden ‘dat daar alles veilig is’. Niets blijkt de volgende dag minder waar.

6 reacties

 • Boy hazeven

  1 maand geleden
  @ A.G. de Jong Amen, exact dat.
 • andre her

  1 maand geleden
  Snap t niet, in Duitsland zijn ze veel strenger dan hier. 2 of meerdere controles voordat je al binnen komt en dan dit. Vind t veiliger om daar te lopen dan in duiven bij de....... Waar t stampvol is en controle homaar.
 • WG Jansen

  1 maand geleden
  Was eerder al een artikel aan gewijd. Menigeen stoorde zich aan dit asociaal gedrag. Probleem lost zichzelf dus op....;)
 • Job Doeschate

  1 maand geleden
  Bij zulke mensenmassa's kun je toch op je klompen natellen dat er individuen zijn die denken dat regels niet voor hen gelden. En als dan ook nog de drank is in de man.....
 • A.G. de Jong

  1 maand geleden
  Jongeren kunnen liever zelf feestjes organiseren, dan hebben ze ook geen QR code, mondkapjes of andere onzin nodig. Want van de overheid hoeven ze echt niets te verwachten, als dit zo doorgaat zullen ze nog jarenlang met allerlei beperkingen opgescheept blijven zitten. Dus liever het heft in eigen handen nemen en lekker hun eigen gang gaan.
 1. KAART | Besmettingscijfers blijven hoog: regio Noord- en Oost-Gelderland spant de kroon, Flevoland toont flinke daling
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Besmet­tings­cij­fers blijven hoog: regio Noord- en Oost-Gelderland spant de kroon, Flevoland toont flinke daling

  Vijf gemeenten van de regio Oost-Nederland blijven vandaag onder de 100 positief geteste personen per 100.000 inwoners, terwijl in de rest van de regio de besmettingen hoog blijven. In heel Oost-Nederland kwamen er 3357 nieuwe besmettingen bij. Vooral in Noord- en Oost Gelderland stijgen de besmettingen flink. Toch zijn er ook lichtpuntjes: regio Flevoland laat een flinke daling in het aantal positieve testen zien.