Bij Index is er voor binnenkomst een grote covid-teststraat
Volledig scherm
Bij Index is er voor binnenkomst een grote covid-teststraat © Emiel Muijderman

Bezoekers discotheek Index overtreden coronaregels en worden op straat gezet: eigenaar kijkt lijdzaam toe

Omdat bezoekers de coronaregels zouden hebben overtreden, moest discotheek Index in Schüttorf in de nacht van zaterdag op zondag op last van de autoriteiten dicht. De 2000 bezoekers, waaronder zo’n 1400 Nederlanders, werden door politie en personeel naar buiten gedirigeerd. Zaterdagavond reed een discobus vanaf Dalfsen via Ommen naar Index. De ongeveer 25 jongeren die instapten zeiden ‘dat daar alles veilig is’. Niets blijkt de volgende dag minder waar.

6 reacties

 • Boy hazeven

  2 maanden geleden
  @ A.G. de Jong Amen, exact dat.
 • andre her

  2 maanden geleden
  Snap t niet, in Duitsland zijn ze veel strenger dan hier. 2 of meerdere controles voordat je al binnen komt en dan dit. Vind t veiliger om daar te lopen dan in duiven bij de....... Waar t stampvol is en controle homaar.
 • WG Jansen

  2 maanden geleden
  Was eerder al een artikel aan gewijd. Menigeen stoorde zich aan dit asociaal gedrag. Probleem lost zichzelf dus op....;)
 • Job Doeschate

  2 maanden geleden
  Bij zulke mensenmassa's kun je toch op je klompen natellen dat er individuen zijn die denken dat regels niet voor hen gelden. En als dan ook nog de drank is in de man.....
 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Jongeren kunnen liever zelf feestjes organiseren, dan hebben ze ook geen QR code, mondkapjes of andere onzin nodig. Want van de overheid hoeven ze echt niets te verwachten, als dit zo doorgaat zullen ze nog jarenlang met allerlei beperkingen opgescheept blijven zitten. Dus liever het heft in eigen handen nemen en lekker hun eigen gang gaan.
 1. Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)
  PREMIUM
  27

  Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)

  Het stoffen mondkapje moet, als het aan het OMT ligt, in de ban. Ook de gekochte blauwe harmonicamaskertjes die je per 50 in de winkel kocht, zijn straks wellicht niet meer voldoende. Vrijdag wordt duidelijk of het kabinet het advies overneemt en mondkapje type 2 de standaard moet worden. Mocht jij voor de troepen uit willen lopen: waar kun je deze mondkapjes bemachtigen?