Bier in aanbieding: Drentse jongens halen 490 kratten met tractor

VIDEO,,Dit was wel extreem’’, reageert supermarkteigenaar Henry Alfring over de mega-inkoop  een vriendengroep uit Drochteropslagen. De kratjes bier waren in de aanbieding, een omrit waard.

4 reacties

 • Gert Vogelzang

  1 jaar geleden
  Zomer: Deze jongens durven te laten zien dat ze van een pilsje houden. Ze geven geen illegaal feestje zoals veel in het land wel is gebeurt.
 • Ab Zomer

  1 jaar geleden
  Stoere Drentse jongens uit Drochteropslagen ? Of ordinaire zuiplappen uit Drogteropslagen ? De vraag is of het dorp Drogteropslagen blij moet zijn met een dergelijke promotie ? Tip voor carnaval .......noem het dorp "Zuipgat"!
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Ga maar lekker genieten NA 15 maanden opgesloten te zijn... Nu ff terug naar het oude normaal, zal wel in september weer gaan stijgen, de lockdown zal terug komen.. MAAR nu genieten
 • dennid dd heerema

  1 jaar geleden
  Amateurs....
 1. Alcides verpest rentree Rohda Raalte, SC Genemuiden schiet uit de startblokken en SV Urk wint opnieuw
  Liveblog

  Alcides verpest rentree Rohda Raalte, SC Genemuiden schiet uit de startblok­ken en SV Urk wint opnieuw

  Er stond in het afgelopen seizoen geen maat op Rohda Raalte, dat zich kroonde tot kampioen van de eerste klasse E en dus met veel vertrouwen toewerkte naar de start van de Vierde divisie. Een goed resultaat tegen Alcides zat er echter niet in. SC Genemuiden heeft daarentegen een uitstekende seizoensstart achter de rug, evenals SV Urk. De kersverse derdedivisionist gaat na twee wedstrijden gedeeld aan kop.
 2. HHC haalt uit in Oostzaan, derby prooi voor VVOG en grote nederlagen voor Urk en Staphorst
  Liveblog

  HHC haalt uit in Oostzaan, derby prooi voor VVOG en grote nederlagen voor Urk en Staphorst

  Op deze vijfde voetbalzaterdag van het seizoen stond de derby tussen VVOG en DVS’33 Ermelo op het programma. De Harderwijkers trokken aan het langste eind. Verder waren er grote nederlagen voor Staphorst en Urk en juist een ruime zege voor HHC Hardenberg. Verder waren er Zwolse en Apeldoornse stadsderby’s in het bekertoernooi én viel er in Deventer een elfklapper te noteren. Lees alles hieronder nog eens rustig terug.