Poolse supermarkt Lajkonik in Zeewolde. Flevoland zag het aantal buitenlandse supermarkten de afgelopen vijf jaar sterk groeien.
Volledig scherm
PREMIUM
Poolse supermarkt Lajkonik in Zeewolde. Flevoland zag het aantal buitenlandse supermarkten de afgelopen vijf jaar sterk groeien. © Ruben Schipper

‘Buitenlandse’ supermarkt maakt opmars: we shoppen er graag op zoek naar bijzondere ingrediënten

Het aantal buitenlandse supermarkten in ons land neemt toe. Flevoland is een van de snelle stijgers. Dat komt niet alleen door arbeidsmigranten: ‘we’ gaan er zelf ook graag naartoe. We shoppen nu eenmaal graag in een niche-winkel naar bijzondere ingrediënten, zo zegt een expert.

0 reacties

  1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
    Liveblog

    Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

    Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.