De partydrug 3-MMC is nu nog legaal via internetwinkels en smartshops te koop. Vooral in Oost-Nederland is de designerdrug populair.
Volledig scherm
PREMIUM
De partydrug 3-MMC is nu nog legaal via internetwinkels en smartshops te koop. Vooral in Oost-Nederland is de designerdrug populair. © Tom Kiel

Burgemeesters op Veluwe en Achterhoek willen ook verbod op bezit bestanddelen van verslavende partydrug 3-MMC

Het verbod op partydrug 3-MMC gaat 22 burgemeesters op de Veluwe en in de Achterhoek niet ver genoeg. Zij willen naast het verbieden van het eindproduct ook een verbod op het bezitten van de bestanddelen. Zo wordt het maken van de onder jongeren populaire designerdrug al strafbaar.

1 reactie

  • Corry Hoekman

    2 maanden geleden
    Verzoek indienen tot verbod bij de verantwoordelijke - de missionaire bewindslieden. Paul Blokhuis Ministerie van Volksgezondheid en Sport en Minister Fred. Grapperhaus Ministerie van Justitie en Veiligheid. Kabinet is - op dit moment - demissionair . Niet geschoten is altijd mis'. Antwoord op verzoek wordt waarschijnlijk verzonden door beide - nu demissionaire - Bewindslieden. ook fracties binnen Tweede Kamer op de hoogte brengen van dit probleem. Heel veel succes toegewenst.