De overvallers meppen met grof geweld de ruiten in bij een slapende vrouw in Raalte. De vrouw werd in korte tijd voor de tweede keer overvallen.
Volledig scherm
De overvallers meppen met grof geweld de ruiten in bij een slapende vrouw in Raalte. De vrouw werd in korte tijd voor de tweede keer overvallen. © Opsporing verzocht

Camerabeelden vrijgegeven van reeks overvallen in Oost-Nederland

videoRAALTE/WARNSVELD Een anonieme tipgever heeft bij de politie in Zutphen een brief laten bezorgen met gedetailleerde informatie over de gewapende overval op een vader van een oud ijzerhandelaar in Warnsveld. Dit maakte de politie dinsdagavond bekend in Opsporing Verzocht.

  1. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
    Liveblog

    Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

    Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.