Kamerlid Caroline van der Plas van de BBB.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamerlid Caroline van der Plas van de BBB. © Frank Jansen

Caroline van der Plas: ‘De samenleving borrelt als een vulkaan, bij de boeren, maar ook bij de burgers’

Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van de BBB maakt zich grote zorgen na het gericht schieten afgelopen nacht op een trekker in Heerenveen. Alles moet van tafel, vindt ze. Dan pas komen kabinet en boeren uit de loopgraven.

58 reacties

 • willie Pluijm

  1 maand geleden
  Verschrikkelijk mens, kan in het rijtje bij Wilders en Baudet, die zich ook zo geweldig en belangrijk vinden....maar nog nooit iets positiefs bereikt hebben.... publiciteitsgeil dat dan weer wel.....
 • Joost Boswijk

  1 maand geleden
  Sinds wanneer is De Stentor het clubblad van Van der Plas? Het valt op dat ze vaak in de krant staat en zelden tot nooit kritisch wordt bejegend. Redactie: lees de reacties hieronder eens en u zult zien dat een flink deel van Deventer en ook van Salland niet achter haar en haar ideeën - voor zover ze die heeft - staat. Mij ergert de houding van de krant tegenover haar langzamerhand mateloos. Een kritische houding is essentieel voor journalistiek, anders kan je welgratis op sociale media terecht.
 • Jo Buitenhuis

  1 maand geleden
  Er wordt al heel lang niet meer geregeerd. Den ene crisis na de andere wordt keihard genegeerd. Ze laten het dit keer de boeren letterlijk uitvechten met burgers. Tamelijk zinloos. En de regering houdt zich gedeisd. Een visie ontbreekt keer op keer. Zoals Rutte ooit zei: visie staat alleen maar in de weg. Nou, dit krijg je dus zonder visie. Een puinhoop die alleen maar groter wordt.
 • Robert Zwijnenberg

  1 maand geleden
  Klopt mevrouw van der Plas; de burgers borrelen vanwege de ongepaste acties van de boeren.
 • Heidi Daenen-Kraaij

  1 maand geleden
  Alleen maar stoken en jutten die vd Plas , laat ze allemaal naar hun geldschieters gaan , Bayern, Remarkable, vanDrieGroep ,Campina, Vion..zij bepalen de prijs en knijpen de boer en de natuur en de dieren uit, om eigen zakken te vullen, ga bij hun demonstreren en schadevergoedingen halen