Center Parcs legt 46 miljoen euro op tafel om park De Eemhof in Zeewolde de facelift te geven die bij de moderne tijd hoort.
Volledig scherm
PREMIUM
Center Parcs legt 46 miljoen euro op tafel om park De Eemhof in Zeewolde de facelift te geven die bij de moderne tijd hoort. © Center Parcs

Center Parcs lapt 46 miljoen euro voor facelift van De Eemhof in Zeewolde: moderne huisjes en nieuwe raceglijbaan

Center Parcs investeert de komende twee jaar 46 miljoen euro in een metamorfose van park De Eemhof in Zeewolde. De 651 bungalows krijgen een facelift en het zwemparadijs een nieuwe glijbaan. Ook de Action Factory wordt gepimpt en er komt een wandelpromenade over het park met aanliggende speeltuinen in dierenthema. 

De huidige aanblik van het park heeft geen moderne uitstraling en meer iets weg van vergane glorie. Mark Giethoorn, landelijk directeur Center Parcs, ontkent dat niet. ,,Het is al negen jaar geleden dat de laatste vernieuwingen zijn doorgevoerd. Dat is ook ongeveer de cyclus om dat proces weer aan te pakken.”

  1. Roep om lockdown steeds krachtiger in regio door nalatige coronaverspreiders: ‘Wat nou als het jouw opa of oma is?’
    PREMIUM
    VIDEO

    Roep om lockdown steeds krachtiger in regio door nalatige coronaver­sprei­ders: ‘Wat nou als het jouw opa of oma is?’

    Het aan de laars lappen van de social distancing-richtlijnen doet de roep om een lockdown steeds luider klinken in de regio. Professor Pieter van Vollenhoven ziet dat Nederland zonder toezicht niet kan functioneren, columnist Özcan Akyol noemt een lockdown onvermijdelijk en ook PEC Zwolle-verdediger Bram van Polen ontsteekt in woede. ,,Denk nou eens na mensen. Gebruik die hersenpan een keer.”