Internist-infectioloog Ouafae Karimi (links) van ziekenhuis St Jansdal en huisarts Alja Sluiter werken samen om COVID-patiënten deels thuis te behandelen.
Volledig scherm
Internist-infectioloog Ouafae Karimi (links) van ziekenhuis St Jansdal en huisarts Alja Sluiter werken samen om COVID-patiënten deels thuis te behandelen. © St Jansdal

Coronapatiënten van St Jansdal in Harderwijk mogen sneller naar huis: ‘Maar wij houden ze goed in de gaten’

Coronapatiënten uit de regio’s Noordwest-Veluwe en Flevoland die in het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk liggen, kunnen eerder naar huis als ze stabiel zijn. De zorg wordt dan thuis voortgezet. 

  1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
    Liveblog

    Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

    Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.