Volledig scherm
Screenshot © Danny Vera

Danny Vera neemt wraak op telemarketeers: ‘Hallo Eneco, kopen jullie mijn nieuwe plaat?’

Video De Zeeuwse muzikant Danny Vera heeft op Instagram op ludieke wijze wraak genomen op telemarketeers. Hij belde naar energiebedrijf Eneco met de vraag of ze zijn nieuwe album willen kopen.

Hij publiceerde het filmpje op Instagram. “Ik ga even Eneco bellen en vragen of ze mijn laatste cd al hebben gekocht. En zo niet, waarom niet", aldus Vera. In de video zijn de stemmen te horen van verbaasde en licht geïrriteerde werknemers te horen. “Eigenlijk voor al het personeel van Eneco dacht ik dat het wel tof is als ze mijn plaat zouden kopen", zegt Vera. “Euh, oké.....”, reageert een verbouwereerde werknemer.

  1. Konijnenparadijs bij Willemsoord stort in door storm: ‘Het was janken, janken en nog eens janken’
    PREMIUM
    video

    Konijnenpa­ra­dijs bij Willems­oord stort in door storm: ‘Het was janken, janken en nog eens janken’

    Met het instorten van de schuur stort ook de wereld van Anniek Overwijk in. De eigenaresse van Stichting Opvang Konijnenparadijs, net buiten Willemsoord op de grens van Friesland en Overijssel, vreest het ergste voor de bijna zeventig konijnen in de schuur. ,,Het was janken, janken en nog eens janken’’, zegt ze, als de brandweer bezig is loshangende dakdelen te verwijderen. Enkele uren later kan Anniek opgelucht ademhalen.