De coronacrisis zorgt voor financiële nood bij schippers van de bruine vloot. Deze tegenslag wordt ook aangegrepen om na te denken over een beter verdienmodel voor de toekomst.
Volledig scherm
PREMIUM
De coronacrisis zorgt voor financiële nood bij schippers van de bruine vloot. Deze tegenslag wordt ook aangegrepen om na te denken over een beter verdienmodel voor de toekomst. © Freddy Schinkel

De noodlijdende bruine vloot wil werelderfgoed worden, maar wat levert dat op?

videoMet een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst denken de schippers van de bruine vloot hun historische zeilschepen te kunnen behouden en beschermen. Maar hoe lucratief is een plek op die lijst? En is de bruine vloot überhaupt een wereldwonder? ,,Blijf realistisch en klop het niet op.”

0 reacties

 1. Onbegrip in Apeldoorn: kilometers omrijden voor coronastempel in gele boekje. ‘Beetje absurd hè?’
  PREMIUM
  UPDATE
  6

  Onbegrip in Apeldoorn: kilometers omrijden voor coronastem­pel in gele boekje. ‘Beetje absurd hè?’

  Ja, hij kon het coronastempel in z'n gele boekje alsnog krijgen, maar zou daar wel helemaal voor naar Warnsveld moeten. Als inwoner van Apeldoorn begrijpt Ton Ceelie (71) niet waarom de GGD Noord- en Oost-Gelderland dat niet beter regelde. Het moet toch een kleine moeite zijn om in de grootste stad in de regio ook een plek daarvoor in te richten? Ook Joke Bouwmans (72) uit De Vecht is vol onbegrip.