De coronacrisis zorgt voor financiële nood bij schippers van de bruine vloot. Deze tegenslag wordt ook aangegrepen om na te denken over een beter verdienmodel voor de toekomst.
Volledig scherm
PREMIUM
De coronacrisis zorgt voor financiële nood bij schippers van de bruine vloot. Deze tegenslag wordt ook aangegrepen om na te denken over een beter verdienmodel voor de toekomst. © Freddy Schinkel

De noodlijdende bruine vloot wil werelderfgoed worden, maar wat levert dat op?

videoMet een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst denken de schippers van de bruine vloot hun historische zeilschepen te kunnen behouden en beschermen. Maar hoe lucratief is een plek op die lijst? En is de bruine vloot überhaupt een wereldwonder? ,,Blijf realistisch en klop het niet op.”

0 reacties

 1. Diana's verfwinkel in Nunspeet is ineens wereldberoemd: ‘Klanten rijden soms 3 uur om’
  PREMIUM
  video

  Diana's verfwinkel in Nunspeet is ineens wereldbe­roemd: ‘Klanten rijden soms 3 uur om’

  Diana van Surksum (49) beleeft een ware digitale stormloop op haar verf- en restylewinkel MaisonMansion in Nunspeet. Zes jaar geleden begon ze met helemaal niets. Nu noemt Facebook haar ‘wereldberoemd’. Haar video's over klusprojecten zijn razend populair en bereiken soms wel 300.000 mensen. Zij heeft een eigen verfmerk, klanten willen met Diana op de foto en rijden twee, drie uur om bij haar te komen winkelen. Haar succesfactor? ,,Ik ben gewoon ik.”
 1. Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis
  Play

  Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis

 2. Kleine honderd demonstranten bij Binnenhof opgepakt
  Play

  Kleine honderd demonstran­ten bij Binnenhof opgepakt