De caravan die in Emmeloord losschoot van de trekhaak moest door een bergingswagen verder worden vervoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
De caravan die in Emmeloord losschoot van de trekhaak moest door een bergingswagen verder worden vervoerd. © GinoPress B.V.

Dé oplossing voor losschietende caravans volgens Bas van Dijk uit Joppe : ‘Niet met de buren kletsen tijdens het aankoppelen’

Voor hem is het dagelijkse kost als mede-eigenaar van Van Dijk Caravans uit Joppe. Maar Bas van Dijk begrijpt wel dat het nog al eens misgaat met het aankoppelen van de caravan. ,,Kletsen met de buren en niet de volle aandacht erbij. Als je dit niet vaak doet, moet je geconcentreerd alle stappen uitvoeren.”

  1. Studenten uit minderheidsgroepen voelen zich minder vaak verbonden

    Studenten uit minder­heids­groe­pen voelen zich minder vaak verbonden

    De jaarlijkse Bruisweek, clubavond op donderdag, collectief stressen om tentamenweken en de volgende dag proosten dat je weer een paar studiepunten verder bent. Alumni kijken op deze periode vaak terug als de mooiste tijd van hun leven, maar voor studenten die onder een minderheidsgroep vallen (lees: met een migratieachtergrond, functiebeperking, een lagere sociaaleconomische status of studenten die behoren tot de LGBTQAI+) is dat niet altijd het geval.