Karel Heijink is sinds januari regiodirecteur van VNO NCW Midden en verwacht dat het derder steunpakket van het kabinet vooral goed uitpakt voor Oost-Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Karel Heijink is sinds januari regiodirecteur van VNO NCW Midden en verwacht dat het derder steunpakket van het kabinet vooral goed uitpakt voor Oost-Nederland. © Maarten Sprangh

Derde corona-steunpakket ‘vooral goed voor Oost-Nederland’

Het derde economisch steunpakket van het kabinet kan weleens goed uitpakken voor Oost-Nederland. Dat denkt Karel Heijink, regiodirecteur van werkgeversorganisatie VNO-NCW Midden. Kabinet en werkgevers studeren op een premie die investeringen moet aanjagen. Oost-Nederland heeft veel maakindustrie en die zal daarvan in het bijzonder profiteren. 

  1. Politie Apeldoorn deelt corrigerende tik uit na agressief en ‘levensgevaarlijk rijgedrag’
    PREMIUM
    video

    Politie Apeldoorn deelt corrigeren­de tik uit na agressief en ‘levensge­vaar­lijk rijgedrag’

    Is het normaal dat een politieman iemand, die hij al op de grond in bedwang houdt, nog een klap geeft? De twee Apeldoornse jongens die dat woensdagavond filmden in de buurt van het Oranjepark keken daar wel gek van op. De politie van Apeldoorn reageert op de videobeelden: ,,Iemand die zich zo heftig verzet dat we hem niet goed kunnen aanhouden, kan een vervelende tik krijgen.”