Een van de ruimtes van people@places in de nieuwste vestiging in Apeldoorn. Het Deventer bedrijf, dat al vestigingen had in onder andere Nijkerk, Deventer, Harderwijk, Utrecht en Zutphen, groeit razendsnel.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de ruimtes van people@places in de nieuwste vestiging in Apeldoorn. Het Deventer bedrijf, dat al vestigingen had in onder andere Nijkerk, Deventer, Harderwijk, Utrecht en Zutphen, groeit razendsnel. © people@places

Deventer bedrijf in flexwerkplekken groeit als kool

People@places, het Deventer bedrijf in flexwerkplekken, flexkantoren en flexvergaderlocaties, groeit als kool. Het bedrijf opende afgelopen maand de tiende vestiging in Apeldoorn. Later dit jaar volgen nog vier locaties in Zwolle, Den Haag, Culemborg en Assen en daar blijft het niet bijk. De expansiedrift lijkt illustratief voor de hele flexbranche.

  1. ‘Liefde voor de natuur ontwikkelen’ staat voor op bij de Natuurwerkdag, maar de extra handen zijn ook meer dan welkom
    PREMIUM
    update

    ‘Liefde voor de natuur ontwikke­len’ staat voor op bij de Natuurwerk­dag, maar de extra handen zijn ook meer dan welkom

    Zagen, bollen planten of boompjes en struiken verwijderen, honderden vrijwilligers staken vrijdag en zaterdag de handen uit de mouwen tijdens de Natuurwerkdag. Niet alleen goed om de liefde voor de natuur te ontwikkelen, maar ook hard nodig. ,,Ons budget is niet toereikend voor al het onderhoud’’, zegt boswachter in het Kuinderbos Harco Bergman.