Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Deventer en Zwolle blijven peperduur, fikse verhoging in Bronckhorst: zoveel kost een bouwvergunning in jouw gemeente

De kosten van een bouwvergunning in onze regio zijn het hardst gestegen in de gemeente Bronckhorst. Dat blijkt uit cijfers van Vereniging Eigen Huis (VEH). Daaruit blijkt ook dat de vergunningen in Deventer en Zwolle onverminderd peperduur zijn. Verder durven Dalfsen, Elburg, Epe, Heerde en Zwartewaterland pittige vergoedingen te vragen voor bouwvergunningen.

0 reacties

 1. Dit voorspellen experts voor de economie in Oost-Nederland: ‘Geen grote crisis, wel faillissementen’
  PREMIUM
  5

  Dit voorspel­len experts voor de economie in Oost-Nederland: ‘Geen grote crisis, wel faillisse­men­ten’

  Experts voorspellen voor de economie in Oost-Nederland helemaal geen slecht jaar. We doen het in 2023 zelfs iets beter dan gemiddeld in de rest van het land. Nee, er komt geen grote economische crisis. En ja, er komen meer faillissementen. Maar dat is helemaal niet zo erg. Voor al die andere crises wordt 2023 ‘het jaar van het begin van een oplossing’, verwacht directeur Karel Heijink van werkgeversorganisatie VNO-NCW Midden.
 2. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
  Liveblog

  Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

  Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.