Dodelijk slachtoffer van bootongeluk Strand Nulde voer op een bierboot

De boot waarop een vriendengroep uit Barneveld voer toen één van hen klem kwam te zitten in de schroef en later overleed, is een zogenaamde partysloep. Aan boord is een tapinstallatie aanwezig. De politie bevestigt dat er aan boord een bierpomp is ingebouwd, maar doet geen mededelingen of er blaastesten zijn afgenomen.  

4 reacties

 • J Kamphuis

  1 maand geleden
  Vaarbewijs is verplicht voor een vaartuig langer dan 15 meter, of dat harder dan 15 km per uur kan varen. Dus niet en/en...
 • Douwes

  2 maanden geleden
  Een hoop gratis informatie over de vaarregels en het halen van een vaarbewijs is te vinden op https://vaarbewijsfilmpjes.nl
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Geen schroefkap? Zou bij elke huurboot verplicht moeten zijn...
 • Henk Van de Kraats

  2 maanden geleden
  Direct verbieden? Het is maar een ideetje.
 1. Heerlijk eten dat ook nog eens goed voor je is bij Intens in Bussloo
  PREMIUM

  Heerlijk eten dat ook nog eens goed voor je is bij Intens in Bussloo

  Intens in Bussloo serveert wellnessfood. Een culinaire stroming met het doel om goed voor jezelf te zorgen en daardoor de buiten- en binnenkant met elkaar in balans te brengen. Daarnaast zoeken chef-kok Heine Ruitenbeek, in coronatijd gestart, en zijn team naar ingrediënten vlak bij huis. Zijn inspiratie haalt hij uit de natuur en pure producten. Het is de bedoeling dat we gaan genieten van heerlijk eten dat ook nog eens goed voor ons is.
 2. Farmers Defence Force doet aangifte tegen distributiecentrum Jumbo Raalte wegens ontbreken ‘stikstofvergunning’
  PREMIUM

  Farmers Defence Force doet aangifte tegen distribu­tie­cen­trum Jumbo Raalte wegens ontbreken ‘stikstof­ver­gun­ning’

  Farmers Defence Force heeft aangifte gedaan tegen supermarkt-keten Jumbo en dan specifiek tegen hun distributiecentrum in Raalte. De boeren-organisatie heeft met hulp van WOB-verzoeken tientallen distributiecentra van supermarkten in Nederland onderzocht of ze wel mogen opereren zonder natuurbeschermingsvergunning. Volgens FDF gaat in onze regio het distributiecentrum in Raalte over de schreef.