Foto ter illustratie.
De rechtbank realiseert zich dat een boete niet helpt tegen het onbeschrijflijke leed van onder anderen de ouders van het verongelukte meisje. Er moet wel een waarschuwing van uitgaan dat instellingen als een kinderopvang aan de veiligheid van kinderen altijd de hoogste prioriteit moeten geven.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De rechtbank realiseert zich dat een boete niet helpt tegen het onbeschrijflijke leed van onder anderen de ouders van het verongelukte meisje. Er moet wel een waarschuwing van uitgaan dat instellingen als een kinderopvang aan de veiligheid van kinderen altijd de hoogste prioriteit moeten geven. © stock.xchng

Dood van 4-jarig meisje in kinderopvang Steenwijk valt stichting Accrete te verwijten: 15.000 euro boete

De dood van een 4-jarig meisje in maart vorig jaar op Kindcentrum Bernhard in Steenwijk valt de overkoepelende stichting, Accrete, te verwijten. Daarom legde de rechtbank in Zwolle haar vandaag 15.000 euro boete op.

0 reacties

 1. Boeren in het nauw gedreven: ‘Het liefst leggen we alles plat’
  PREMIUM
  VIDEO
  33

  Boeren in het nauw gedreven: ‘Het liefst leggen we alles plat’

  Voor boeren zou nagenoeg geen plek meer zijn in Nederland en dat pikken ze niet. Ze laten woensdag van zich horen in de vorm van protesten. Hoe die er uit gaan zien is nog niet duidelijk. In elk geval wordt er in Den Haag op het Malieveld gedemonstreerd. In de rest van het land zullen onder leiding van Farmers Defence Force gerichte acties worden gehouden. Ook daarvan is op dit moment onbekend wat er precies gaat gebeuren. Wel is duidelijk dat Zwolle bezoek van protesterende boeren kan verwachten.