Frank Oostdam uit Barhmen is voorzitter van de ANVR en vertegenwoordigt de belangen van negentig procent van de reisbranche. ,,Het advies aan onze bedrijven is daarom: er moet nu geen cent uitgekeerd worden aan consumenten willen we niet omvallen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Oostdam uit Barhmen is voorzitter van de ANVR en vertegenwoordigt de belangen van negentig procent van de reisbranche. ,,Het advies aan onze bedrijven is daarom: er moet nu geen cent uitgekeerd worden aan consumenten willen we niet omvallen.” © FOTO HISSINK

Duizenden reizigers na annulering niet akkoord met ‘coronavoucher’: eerste rechtszaken opgestart

Duizenden Nederlanders gaan niet akkoord met de ‘coronavoucher’ na annulering van hun reis. Reisbranchevereniging ANVR adviseert reisorganisaties desondanks ‘voorlopig geen cent uit te keren’ en vraagt de reiziger om begrip. Reisjuristen twijfelen ernstig aan de wetmatigheid van de reisvouchers. 

  1. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
    Liveblog

    Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

    Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.