De eindexamens beginnen, ook voor deze vier scholieren uit Oost-Nederland. Wat zijn hun verwachtingen na een examenjaar in coronatijd?
Volledig scherm
PREMIUM
De eindexamens beginnen, ook voor deze vier scholieren uit Oost-Nederland. Wat zijn hun verwachtingen na een examenjaar in coronatijd? © De Stentor

Eindexamens in coronatijd, spanning bij scholieren in Oost-Nederland: ‘Straks ben ik de enige die niet slaagt...’

Na weken van voorbereiding is het komende maandag zover: middelbare scholieren starten met hun centrale eindexamens. Hoe zien zij hun kansen na een schooljaar met online thuisonderwijs, uitgevallen lessen en coronaregels? Leerlingen uit Oost-Nederland vertellen over hun verwachtingen. ,,Sinds corona is het heel chaotisch geweest.”

0 reacties

  1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
    Liveblog

    Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

    Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.